Paf Bingo VariantPaf Bingo har presenterat ett något kryptiskt meddelande kring framtiden för sin bingoavdelning. I meddelandet kan man läsa att lojalitetsprogrammet ska stängas ner. Anledningen är att Paf Bingo kommer att genomgå en större förändring under sommaren.

Det gamla lojalitetsprogrammet upphör

Paf Bingo har idag ett ganska populärt och ganska lukrativt lojalitetsprogram genom vilket du samlar poäng när du spelar och sedan kan lösa in poängen mot bonuspengar som du använder för att köpa bingobrickor.

Vid midnatt den 13 maj kommer detta lojalitetsprogram att stängas ner. Om du har ett knippe lojalitetspoäng på ditt konto kan du dock vara säker på att poängen kommer att finnas kvar på kontot även den 14 maj. Paf Bingo kommer att återkomma med mer info om hur du ska gå tillväga för att lösa in dina poäng i samband med att programmet stängs ner.

Ny bingoavdelning hos Paf Bingo

Paf har aviserat att det kommer att hända stora saker med bingoavdelningen under sommaren. Exakt vad är dock oklart, men vi kan göra några kvalificerade gissningar.

Fler bingorum – Bingoavdelningen på Paf är en av de mest populära avdelningarna på Paf. Trots det omfattar bingoavdelningen bara sex bingorum och det kan bli rejält trångt i rummen, särskilt de med jackpottar, under rusningstid. Vi gissar att Paf kommer att både lansera fler bingorum och också nischa dem lite mer under sommarens omgörning.

En ny leverantör – Paf Bingo använder sig idag av Parlay Games som leverantör av bingospel och bingoklienten är ”sluten” på så sätt att man bara spelar mot/med andra Paf-spelare. Med en mjukvaruleverantör och ett slutet system kan Paf bara erbjuda någon eller några jackpottar av det större slaget. En gissning från vår sida är att Paf Bingo kommer att introducera en ny leverantör som erbjuder länkade jackpottar.

Bingo i mobilen – Som en stor bingosajt är det förvånande att Paf ännu inte har ordnat med en klient för bingospel i mobil och surfplatta. Vi förväntar oss bättring på den fronten under sommaren.