pokalerNordicBet ger dig som nybörjare många bra tillfällen att bekanta dig med poker i deras nybörjarturneringar med adderade prispengar.

Nybörjarturneringarna på NordicBet Poker har låga inköp och du behöver aldrig lägga ut mer än €1,10 för att delta. Däremot är prispotterna generösa och även om få anmäler sig kommer det ibland ligga bra med pengar i potten.

Varje måndag kan du t.ex. delta i €125 GTD kl. 18:30 för ett inköp på €1,10. Det finns med andra ord alltid minst €125 att spela för. Skulle du bli utslagen kan du få en andra chans genom en rebuy, vilket kostar ytterligare €1.

Samma tid under veckans övriga dagar kan du spela om €25 och €10 för så lite som €0,11 respektive €0,26.

Vill du satsa än mindre spelas även turneringen Chip & Chair också kl. 18:30 varje dag på NordicBet Poker. Inköpet är ynkliga €0,02 och du får leta länge efter billigare inköp. En fördel med dessa gentemot en freeroll är att det normalt sett är färre deltagare och du behöver aldrig tänka på om du har tillträde eller inte till turneringen.

Vill du spela Sit & gos i stället finns billiga sådana likväl. Du kan delta i Winner Takes All och Speed SNG för €0,06 respektive €0,11 så fort det är tillräckligt antal spelare anmälda.