Stryktipset delade förra helgen ut en jackpott på 11 miljon kronor till tio vinnare som alla hade lyckats få 13 rätt, och en av vinnarna var en nybliven pappa i 30-årsåldern som lämnade in sitt spel hos Direkten Möllans Spel & Tobak i Malmö.

Med en ny bebis i hushållet hade varken blivit mycket sömn eller någon större tid över till att analysera engelsk ligafotboll. Den nyblivne fadern valde därför att ta Svenska Spels tjänst ”Experten” till hjälp. Först tippade han de matcher han kände att han hade koll på, sedan lätt han Experten tippa resten i 64-raderssystemet – en lösning som visade sig leda hela vägen fram till miljonvinsten.

”Jag måste erkänna att utan Experten hade jag aldrig hittat 13 rätt. Och tack till Reading som kvitterade till 3-3 i den sista matchminuten så mitt säkra kryss satt,” säger mannen som precis blivit 1 094 462 kronor rikare. ”Oktober 2012 kommer jag aldrig glömma så länge jag lever. Först pappa, sedan får man 13 rätt på favoritspelet Stryktipset och dessutom miljonär. Nu finns det kapital till både att lösa lån och satsa på ett nytt boende till familjen. Allt känns bara enormt skönt och oerhört bra.”

Vill du också ha experthjälp? Här hos oss på Spela Spel hittar du analyser för både Stryktipset och andra spelformer. Klicka tig vidare till Speltips för att få veta mer.