Dalatravet RommeDet är traditionsenligt dags för nyårstravet på Romme travbana utanför Borlänge och den här gången är travomgången lite extra intressant eftersom jackpotsumman har vuxit sig rejält stor. Det ligger faktiskt inte mindre än 58 miljoner kronor i potten för lördagens (2 januari) V75-omgång.

I tisdags kördes en omgång Extra V75 på Halmstad och det blev en omgång då de flesta favoriter infriade förväntningarna. En skaplig utdelning på 7 rätt bjöd Halmstad ändå på, men någon utdelning på fem rätt blev det inte. Potten för fem rätt på totalt omkring 15 miljoner flyttas alltså till Romme och den redan rejäla jackpottsumman på 43 miljoner växer till 58 miljoner.

Även på Romme finns ett par favoriter som kan omkullkasta alla planer på en jackpottvinst. I V75-2 ses till exempel Mjölner Komet med riktigt stora vinstchanser (i skrivande stund omkring 60%). Andra spikar är Research (V75-1) och Mellby Apollo (V75-7). Chansen till en mångmiljonvinst finns emellertid alltid, så vill du ha lite spelspänning på lördag kan Rommetravet rekommenderas.