Mr Green kampanj nyårDet är bara några dagar kvar tills vi får välkomna 2016 (åren går!) och det är väl dags att börja klura lite på vilket eller vilka nyårslöften som kan vara aktuella för det nya året. Vissa tar nyårslöftena på största allvar medan andra inte lägger samma vikt vid dem, men gemensamt för de flesta är att man tänker ut åtminstone en sak som man vill förändra när det nya året står för dörren.

Skulle det vara så att du inte vet exakt vad ditt/dina nyårslöften ska handla om finns lite hjälp att få, i varje fall om du har ett spelkonto hos Mr Green. Här löper nämligen en nyårskampanj under två veckor och totalt kommer Mr Green att presentera tio nyårslöften för inspiration. Samtidigt som kampanjmakarna presenterar nyårslöften kokar man också ihop erbjudanden av det bättre slaget. Nästan varje dag fram till och med den 9 januari kan du som är medlem på casinot ta del av free spins-erbjudanden, spela turneringar och delta i pengaregn. Vi ska inte gå alla händelser i förväg, men vi ska berätta vad Mr Green erbjuder dig 26-27 december.

Ät lite nyttigare – free spins på Fruit Shop

Att äta lite nyttigare är ett nyårslöfte många avlägger inför det nya året. För dig som vill skriva under på det löftet finns på annandagen ett erbjudande om att kamma hem free spins på Fruit Shop. Det är såklart en mycket lämplig slot för detta nyårslöfte! Upp till 120 gratissnurr ligger i potten för alla spelare:

  • Sätt in & omsätt 200 kr = säkra 20 gratissnurr
  • Sätt in & omsätt 500 kr = säkra 55 free spins
  • Sätt in & omsätt 1000 kr = få 120 gratissnurr.

Som vanligt får du vänta till nästa dag för att inkassera dina free spins. Klockan 13:00 i morgon söndag trillar gratissnurren in på ditt konto.

Fånga dagen – spela turnering på Jack and the Beanstalk

Ett annat populärt nyårslöfte är att våga leva lite mer, att helt enkelt fånga dagen. En figur som onekligen gör det är Jack i sagan om bönstjälken, guldhönan och jättarna. Känner du dig lite mer modig kan du delta i en turnering på Jacks eget spel Jack and the Beanstalk. Lyckas du väl i turneringen kan du vinna en del av potten på 20 000 kr.

1:a pris = 10 000 kr
2:a pris = 5000 kr
3:e pris = 2500 kr
4:e pris = 1500 kr
5:e pris = 1000 kr

Fina erbjudanden till nya spelare

Har du inget spelkonto hos Mr Green är det ingen dum tidpunkt att registrera ett nytt konto nu. Det är nämligen så att Mr Green erbjuder nya spelare ett välkomstpaket som omfattar inte mindre än 3500 kr i bonuspengar samt 120 free spins. Dina belöningar börjar droppa in direkt efter att du har signat upp. 20 gratissnurr på Lights blir dina direkt efter registrering!

Kikar vi på de belöningar du kan ta del av när du börjar sätta in är det följande som gäller:
Insättning 1 = 100 free spins på Mr Green: Moonlight + 100% upp till 1000 kr
Insättning 2 = 50% bonus upp till 500 kr
Insättning 3 = 25% bonus upp till maximala 1000 kr
Insättning 4 = 125% bonus upp till 1000 kr.