kampanjbildAnmäl dig till en turnering, bli utslagen utan att nå vinstplats och få pengarna tillbaka. Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är förutsättningarna i de nya €2,500 Guaranteed Money Back tournaments som erbjuds av InterPoker.

€2,500 Guaranteed Money Back tournaments ger dig en möjlighet att spela om minst €2500 utan några riskar. Om du inte placerar dig på en prisplats kommer du få pengarna tillbaka! Du kan inte förlora, bara vinna helt enkelt.

Som om detta inte vore nog är det inga turneringsavgifter utan av de €5 du betalar går hela beloppet till potten. Turneringen har plats för max 1000 spelare och kommer spelas varje torsdag i oktober. Gå till InterPoker och skaffa ett konto nu om du inte redan har ett. €2,500 Guaranteed Money Back tournaments har dessutom garanterat €2500 i potten oavsett antal spelare.

Det är först in som gäller och för att öka dina chanser till en plats i turneringen så ska du vara med på noterna två timmar före turneringsstart då registreringen öppnar på InterPoker. Om du missar en prisplats i turneringen kommer dina €5 finnas på ditt konto inom 72 timmar.