I ett tillslag i den amerikanska delstaten Maryland har tre personer åtalats, tio domännamn tagits i beslag och elva bankkonton frusits. Åtalspunkterna gäller penningtvätt, brott mot den federala lagen UIGEA och brott mot Marylands delstatliga lag rörande spel.

De tio beslagtagna domännamnen är Doylesroom.com, Bookmaker.com, Beted.com, 2Betsdi.com, Funtimebingo.com. Goldenarchcasino.com, Truepoker.com, Betmaker.com, Betgrandesports.com och Betehorse.com.

Enligt uppgift ska myndigheterna haft ögonen på sajterna i flera års tid och bland annat upprättat ett falskt betalningsföretag som fått göra transaktioner till och från operatörerna.

Doyle Brunson själv meddelande den 13 maj att han kapat banden till Doylesroom då sajtens ledning valt att fortsätta tillåta spelare från USA.

”Jag har motvilligt beslutat mig för att avsluta mitt kontrakt med DoylesRoom.com”, förklarade Brunson. ”Det smärtar mig att ge mig av vid denna tidpunkt. Jag har förhoppningar om att återvända till nätpokerbranschen när USA:s regering inför lagregler som officiellt legaliserar nätpokersajter. DoylesRooms ledning har beslutat att fortsätta tillåta spelare från USA. De anser visserligen att de har rätt att marknadsföra namnet DoylesRoom och använda mitt namn och mina attribut under en period, men jag har bett dem att låta bli. Lycka till. Shuffle up and deal.”