PokerStars stora söndagsturneringar kommer från och med kommande helg att äga rum tidigare på dagen, så se till att inte komma för sent!


Med start söndagen den 5 juni kommer PokerStars Sunday Majors – några av de största turnerningar på nätet – att sätta igång två timmar tidigare.

För att fira de nya startiderna för Sunday Million, Sunday Warm-Up, Sunday Storm, etc har PokerStars dubblat alla garantipotterna för just denna söndag, och det kommer dessutom att finnas över $200 000 att lägga vantarna på tack vare några excellenta satellitturneringar.

Satelliter till Sunday Majors äger rum varje dag denna vecka och har samma starttid som sin målturnering. Till exempel kommer satelliter till Sunday Million sätta igång klockan 14:30 ET (20:30 svensk tid) varje dag. Just dessa satelliter är turboturneringar med $22 i inköp.

Här är hela det nya schemat för Sunday Majors

Sunday Kick-Off -08:00 ET (14:00 svensk tid )
Sunday Warm-Up -11:00 ET (17:00 svensk tid )
Sunday Rebuy -12:00 ET (18:00 svensk tid )
Sunday Storm -13:30 ET (19:30 svensk tid )
Sunday Million -14:30 ET (20:30 svensk tid )
Sunday 500 -15:30 ET (21:30 svensk tid )
Sunday Second Chance -16:30 ET (22:30 svensk tid )
Sunday Supersonic -18:30 ET (00:30 svensk tid )

Måndagens Omaha-turnering och Super Tuesday-turneringen kommer också att starta tre timmar tidigare än sina gamla starttider.