candyworld slotThree Pigeons är en nystartad spelstudio som nu lanserar den innovativa slotten Candy World. Candy World är en snygg och färggrann slot med massor av olika godissorter. Än så länge är det få nätcasinon som har spel från Three Pigeons, men Vera & John är som vanligt snabba på bollen och du kan spela Candy World hos dem redan idag.

Candy World – en värld fylld av godis

Slotten Candy World bjuder på ett fartfyllt äventyr i en värld fylld av godsaker. Polkagrisstänger, kolabitar, marshmallows och chokladdragéer i regnbågens alla färger är bara några exempel på vad som kan dyka upp på hjulen när man spelar Candy World. Alla godissymboler är animerade med en stor portion humor, och de kan till och med prata!

Candy World har fem hjul och tjugofem spellinjer. Lägsta insats är 2,50 kronor per spelomgång. För den med riktigt djupa fickor går det att satsa upp till 2 500 kronor per spelomgång.

Högsta möjliga vinst är 513 gånger insatsen.

Free spins-läge med staplade symboler

Bjällrorna är spridningssymboler i Candy World. Om du får minst tre stycken samtidigt var som helst på hjulen startar free spins-läget. Tre spridningssymboler ger 7 free spins, fyra spridningssymboler ger 10 free spins och fem spridningssymboler ger 20 free spins. Klicka på någon av bjällrorna för att avgöra hur många vildssymboler som kommer att uppträda staplade under dina free spins.

Vildsymbolen blir extra kraftfull under free spins

Den röda godisbiten med texten WILD är vildsymbol i Candy World. I grundspelet fungerar den som vanligt, men i free spins-läget uppträder den staplad. Som nänmts ovan måste du klicka på en bjällra för att avgöra hur många symboler som ska visa sig staplade under free spins. Det är möjligt att få upp hjälp av uppemot 40 vildsymboler under free spins.