Igår släppte det svenska och prisbelönta nätcasinot MrGreen slotten Cluedo med en jackpot på 28 miljoner kronor. Som namnet antyder är spelet inspirerat av det klassiska brädspelet i vilket man skall lösa mordgåtor. För att ge dig ännu bättre chans att lösa brottet, och kanske vinna 28 miljoner, ger MrGreen dig dessutom 50% insättningsbonus upp till 500 kronor till och med 27/1.

Nytt spel – Cluedo Megajackpots på 28 miljoner.
Cluedo tar dig tillbaka till barndomens spelaftnar. Jakten efter mördaren tar sin början. Du samlar på mordvapen, misstänkta och rum. Miss Scarlett har tydligen sämst alibi och ger högst vinst medan Mr Greens namne ”Reverend Green” tydligen är den som är minst misstänkt. För att vinna 28 miljoner måste du få fem jackpot symboler på rad. Så tänd pipan och kom ihåg att en monokel gör att man både ser smart ut och ser ledtrådarna bättre.

Detektiv-bonus. 50% insättningsbonus upp till 500 kr.
För att du ska ha ytterligare större möjligheter att lösa mysteriet eller till och med vinna megajackpotten på 28 miljoner kronor får du 50% extra pengar på din första insättning (upp till 500 kronor insättning, max. bonus 250 kronor) under perioden måndagen den 25:e januari fram till onsdagen den 27:e januari. Se villkoren nedan.

Nytt spel Nr2 – Texas Tea
Ta på dig JR-leendet, vaxa mustaschen och samla in tjurarna. Men koncentrera dig på borrtornen. För med tre sådana kan du starta ditt egna oljeimperium och pumpa efter olja (eller Texas Tea som det också kallas) i bonusspelet. Barnsligt rolig bandit som är ett skönt komplement till den lite allvarligare Cluedo. Glöm inte bort det söta lilla bältdjuret. Det är tydligen väldigt vanligt i just Texas.