Utmärkta Betway släpper några nya casinospel nu i juli, varav det mest intressanta nog är The Argyle Open med snyggt golftema och ett coolt bonusspel. Är du inte intresserad av golf så är nya Lion’s Pride eller orientaliska Dragon Lady kanske mer tilltalande.

The Argyle Open
Grabba tag i dina klubbor, stoppa in dina strumpor i dina rutigaste byxor och träffa greenen med detta nya golfspel. Spelet är en 5-hjulsautomat med 40 vinstlinjer och har riktigt snygg grafik, interaktiva funktioner och bra priser.

Spelet har i sedvanlig ordning ett utbud av Scatters, Wilds, Freespins, Multiplikatorer och mer. Få tre eller fler scattersymboler för att nå putthålet och aktivera ett roligt bonusspel – en golfturnering uppdelad i tre steg där du kan utnyttja styrkan av en av fem episka golfare. Varje gång du träffar bonusen går din golfare vidare till nästa hål på den exklusiva Argyle-banan.

Du kan kontrollera händelserna och klubborna som används av din golfare. Sänk putten med så få slag som möjligt och se dina freespins byggas upp. Aktivera Drive och Fairwaybonusen för att få återaktiverande freespins, ju närmare hålet du kommer – desto fler får du. Gör en hole in one och få 20 freespins med en 5X multiplikator.