NordicBet Odds har lanserats i en helt ny version och det finns verkligen många nyheter att presentera. I tillägg har NordicBet också stuvat om rejält både när det gäller casino och poker, men det är en annan artikel. När det gäller odds har NordicBet både gjort utbudet större, såväl när det gäller odds pre-match som liveodds, köpt nya rättigheter för live stream, gjort om mobilklienten, fräschat upp navigeringen och lagt till smarta statistikfunktioner. Läs mer om nyheterna nedan.

Fler odds

NordicBet Odds nyNordicBet har alltid haft en välfylld oddsavdelning, men det går alltid att bli bättre! I och med omgörningen av sajten kan NordicBet nu erbjuda fler odds än tidigare och den största skillnaden handlar om utbudet av liveodds. Enligt egen uppgift har man ökat antalet liveodds med 500% till omkring 6500 matcher/evenemang i månaden.

Avdelningen för liveodds har också fräschats upp ordentligt. Hela designen är omgjord och det är framför allt lättare att hitta rätt i utbudet. Tidigare var avdelningen för live odds på NordicBet lite av en djungel (särskilt stabil var den inte heller), men med förändringarna måste sägas att den håller god klass.

Tidigare utläggning av odds

Att vara tidigt ute med odds är en klar konkurrensfördel och den har NordicBet tagit fasta på med båda händerna. Oddsen läggs nu ut mycket tidigare än förut, och en kvalificerad gissning är att NordicBet numera faktiskt tillhör eliten i denna aspekt. En extra guldstjärna kan vi också ge för att NordicBet har adderat information om vad oddsvalen betyder. Det är en smart funktion som gör det lättare för spelarna att våga prova på annat än exempelvis 1X2-spel. Även statistikdelen har förbättrats.

Förbättrad livestream

Nordicbet odds mobilNordicBet var tidigt ute med att erbjuda livestreamad sport både på dator och på mobila enheter, men konkurrenterna var lika snabba med att springa om. Med ”nya” NordicBet har du som medlem omkring 2000 livestreamade evenemang att ta del av varje månad. I utbudet ingår både La Liga, Serie A, Ligue 1, KHL, ATP1000 (herrtennis), ATP (damtennis) och NBA. En stor andel av evenemangen finns tillgängliga på mobilen/surfplattan.

Ny mobilklient och ny app

NordicBet har även gjort om både den vanliga mobilklienten (som du når om du skriver in den vanliga adressen i webbläsaren) och appen för odds. Utbudet i klienten och appen speglar nästan exakt utbudet på datorn, vilket är ett stort plus. Den största förändringen handlar dock om navigeringen som har gjorts betydligt mer snabb och lättförståelig.