Bertil minispelBertil Bingo har de senaste veckorna adderat en hel rad nya minispel i bingolobbyn och antalet spel du kan spela samtidigt som du spelar bingo eller medan du väntar på att nästa spelomgång ska börja uppgår nu till hela 34 stycken.

I kategorin Slottar har Bertil lagt till sju nyheter. Det handlar om Pirates, Shopping Spree, Atlantic Quest, Cherries Diner, Funland Festival och Haunting Harry. Alla nyheter är enkla att spela och bjuder på roliga teman med en hel del överraskningar. Spelen är också ganska så välförsedda med trevliga bonusfunktioner. I Haunting Harry finns till exempel både vildsymboler, scatters, free spins och ett bonusspel.

I kategorin Kortspel har Bertil Bingo lagt till fem nyheter. Dessa är: Bonus Poker, Deuces Wild, Joker Poker, Two Ways Royal och Tens or Better.

Spela jackpottspel medan du spelar bingo

Bland minispelen i bingolobbyn hos Bertil Bingo hittar du inte mindre än fem jackpottspel och det är vad vi känner till ganska så unikt. Vart och ett av de fem spelen har en egen jackpott, så det kan vara en idé att kika på vart och ett för att se var det finns mest pengar att vinna. Jackpottspelen är Astro City, Beauty Salon, Haunted Mansion, Rock Star och Paradiso.