Nordicbet bjuder ut startsnabba Turbo Later före Spetsberoende Mumbo Jumbo till fina 1.60 gånger. Lägg därtill att garantitvåan i mål, Paul November, ska vara före startröge Matrix Relaoaded till 1.57 och du har fina 2.5 ggr insatsen. Till den girige skall även erbjudas 1,40 om Garland Kronos tar pengar, vilket han naturligtvis gör. Denna trilling skulle i så fall ge 3,5 gånger och med en satsad ”röding” (femhundring) och utekvällen är räddad.

Expekt är även de generösa denna gång. 3 gånger på att Ulster Boko är bland de tre är helt klart värt ett försök. Vi tror det är hästen som först hittar ner till plankan för att sedan släppa till någon bra. Chansen är därmed god att han tar tredjepriset. Dryga sedan ut oddset med 1.45 på Copper Beech som vinnare och få finfina välgörenhetsoddset 4,35. Även här erbjuder vi den girige ytterligare en möjlighet att dryga ut oddset. Att Earl Tilly inte skulle vara före Harmonic Silvio som ska gå med gummistövlar denna vecka ser vi som helt otänkbart. Lägg till dessa 1.50 till ovan nämnda odds och du kan plussa på ytterligare två gånger till 6,5.

Unibet är inte sämre de denna vecka. Att vår spik i första avdelningen, Livi Barcelona, ska vara utanför prispallen är lika troligt som att du inte skulle få se en skinnväst på ett raggarconvent. 1.45 erbjudes och det tackar vi inte nej till. Vi drygar ut brödet med lite bark till här och tilltalande 2.35 på att Paul November tar en plats passar oss lika väl som en Fez på en marockan. Tillsammans får vi ihop 3,5 gånger och hoppas på samma fina utdelning som förra veckan. Som avslutning lägger vi även en liten slant på vårt miljondrag i V75-3. Ex Bore ger mumsiga 50 gånger som vinnare och hela 7.75 på plats så 50 vp på Olofssons formspringare kan väl vara värt en vild chansning.

God tur!
//Linus