Alldeles nyligen lanserade utmärkta bet365 casino ett antal nya videobanditer med välkända teman - Rocky, Pink Panther och X-Men är några exempel. Missa inte heller bet365s slotsklubb i vilken du kan vinna fina priser bara genom att spela på slots precis som vanligt.

bet365 har inriktat sig på att ha ett stort utbud av slots med välkända teman, och de är förmodligen bland de bästa på nätet inom detta område. Vissa av spelen kan du spela direkt i webbläsaren utan att ladda ner och installera något. Och du kan såklart även provspela gratis utan att sätta in pengar om du vill.

De senaste slotmaskinerna

  • Rocky – En slot inspirerad av filmerna om Rocky Balbo, boxaren. Har även flera olika bonusspel.
  • Punisher War Zone – Du har väl läst serierna eller sett filmen? Håll utkik efter döskalle-symbolen i denna actionfyllda slot.
  • Pink Panther – Gå på jackpot-äventyr i denna smidiga 40-raders Slot inspirerad av den rosa pantern.
  • X-Men – Träffa alla dina favoritsuperhjältar i denna spännande slot.

bet365 Slotsklubb
Slotsklubben ger dig chansen att ta del av ett stort urval av specialerbjudanden och kampanjer som är skräddarsydda för Slots-spelare. Det är gratis att gå med och allt du behöver göra för att bli medlem är att anmäla dig samt spela på någon av våra Slots.

I Slotsklubben anordnar bet365 en specialkampanj den här månaden där alla kan vinna. Utöver de vanliga kontantpriserna har du även chans på en av följande resor endast genom att spela dina favoritslots mellan den 1:a och 31:a maj:

* Fem nätter i Las Vegas på femstjärnigt hotell. Inklusive en utflykt till Grand Canyon och biljetter till en show i Las Vegas.
* En sjudagarskryssning i Karibien på kryssningsfartyget Royal Caribbean Liberty.
* Fem nätter i New York, inklusive biljetter till ett evenemang så som en Broadway-show.
* En resa till Paris på Eurostar med tre nätters boende samt biljett till en teaterföreställning.

Allt du behöver göra är att samla ihop ett visst antal Comp Points på så många dagar som möjligt. Att tjäna Comp Points är enkelt – du får 3 Points för varje 10 valutaenheter när du spelar på Slots och Progressiva slots. Varje dag kan räknas när du tävlar för ett pris.