Svenska Bingo har nu lanserat 3 nya casinospel – 2 slotmaskiner och klassikern Blackjack. Vill du blanda bingospel med andra typer av spel så har du nu alltså ännu mer att välja på. De nya spelen är:

Mafia Millions
En maffig spelmaskin med 5 rullar, 20 linjer, Stigande Jackpot , jokers och gratis snurr! Du kan själv välja hur mycket du satsar och hur många rader du vill ha. Får du minst 3 Bankvalv i rad så får du 10 fria snurr och jokern Maffiabossen ersätter alla spridda symboler förutom Bankvalven.

Den stigande Jackpotten växer ständigt efter varje dag och du har chansen att vinna hela om du har satsat minst 20 kr och får 5 maffia bossar i rad på en linje! Har du satsat under 20 kr så får du en procentsats av jackpotten! (nyss var den uppe i 10 000 kr)

Blackjack
Klassikern Blackjack, behöver mer sägas? Svenska Bingo har lagt till en progressiv Jackpott för att höja spänningen lite, den kan vinnas genom att få 3 x 7 av spader i en hand.

Fruit and Veg
I den här fruktinspirerade spelmaskinen gäller detatt få 3 av samma frukter eller grönsaker i rad för att vinna! Du kan vinna allt ifrån 2kr upp till 100 000kr beroende på hur mycket du satsar och vilka frukter som matchas! Du kommer även att få alternativet att sätta de frukter/grönsaker som du önskar behålla på håll och snurra igen för fler chanser att vinna.