Mr Green casino har nu lagt till tre nya Blackjack-varianter och två nya roulette-spel. Även om grundreglerna i Blackjack ofta är desamma så kan man variera spelet på ett antal sätt för att öka spänningen. Mr Green har därför lagt till tre nya varianter för att skapa lite större variation och nya spänningsmoment som kräver en del strategiskt tänkande.

Super7 Blackjack
Black Jack där du kan spela tre händer samtidigt och dessutom få jackpot om du får tillräckligt många sjuor som förstakort och har gjort sidebet.

21Burn Black Jack
Härlig Black Jack med tre händer där du kan bränna andra kortet med ett sidebet och få 7 gånger pengarna om du får ett spader-äss.

Pirate21
Trehands-Black Jack där du kan göra ett sidebet på att matcha dealerns första kort. Klädda kort ger 9 gånger pengarna, andra 4 gånger.

Ny amerikansk roulette
Även roulette ser ungefär likadant ut i hela världen, men amerikanerna har två nollor istället för en. Oddsen för spelaren blir sämre när banken har två nollor, men för den rätta Las Vegas-känslan så har Mr Green lagt till en amerikansk roulette. De har även lagt till en ny fransk roulette, med bara en enda nolla. Du hittar dessa spel under kategorin bordsspel och roulette.