Söndagens TV-match mellan QPR och Liverpool slutade till sist hela 2-3 och över 2.5 satt med god marginal till ett klart godkänt odds. Ny vecka innebär nya chanser och skönt är väl att vi har en helt normal spelvecka framför oss istället för landslagsmatcher som vi hade under förra veckan. Bra utbud för att vara måndag och vi kikar närmare på en match.

  • Match: West Bromwich (15) – Manchester United (6)
  • Liga: Premier League
  • Spelrekommendation: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.79 @ Pinnacle
  • Spelstopp: 20/10 21:00
  • Sänds på: Viasat Fotboll, Viaplay

wba_200x200manu_200x200

West Bromwich hade två raka segrar bakom sig när man mötte Liverpool i den senaste ligamatchen innan landslagsuppehållet och matchen slutade med förlust för West Bromwich med 2-1 borta. West Bromwich har väl inte direkt glänst i sitt spel och har så här långt inte presterat allt för bra mot lag från den övre halvan av tabellen, förutom mot Tottenham den matchen vann man, men om det berodde på att West Bromwich var bra eller om Tottenham hade en dålig dag låter vi vara osagt. Här hemma mot United har man inte vunnit på väldigt länge och det är väl ett önsketänkande att man ska göra det idag. 2-0-3 på dom fem senaste och hemma har man 1-1-1 med 6/4 i mål efter sju spelade omgångar. Man förväntas ställa upp med det starkaste man har, dock får man klara sig utan Ideye och Olsson.

United startade säsongen med en ny tränare av rang samt en hel del nya stjärnor i laget, trots detta har resultaten uteblivit och man har inte ens varit i närheten av vad man kan förvänta sig av detta lag. Efter en del ändringar och små justeringar har det sett bättre ut i dom senaste matcherna och United kommer från två raka segrar i ligan, 2-1 hemma mot West Ham och 2-1 hemma mot Everton, det är dock hemmasegrar och borta hittills har inte United någon vinst varför fansen hoppas att första vinsten kommer i denna match. United har nu 3-1-1 på dom fem senaste och borta 0-2-1 med 4/6 i mål. Borta i denna match är Jones, Evans, Smalling, McNair, Carrick, Herrera, Young och Rooney är avstängd.

Fansen hoppas på första segern borta denna säsong för United, frågan är om West Bromwich har vad som krävs för att störa United. United har ju faktiskt haft stora problem mot sämre lag än West Bromwich tidigare denna säsong så helt omöjligt är väl egentligen ingenting. Sett till historiken brukar det bli målrikt när dessa lag möts och det tror jag vi kan få se i denna match också, båda lagen har duktiga målgörare i sina lag och speciellt i United där flertalet spelare vill visa vad man kan. Över 2.5 är högst troligt och jag tror också att första bortavinsten för United kommer, men över 2.5 mål är spelrekommendationen i denna match.