mega fortune 2 dreamsAgneta heter vår senaste mångmiljonär på spel på slots online. Den 19 juli, sent på kvällen, blev hon strax över 43 miljoner kronor rikare då hon lyckades träffa jackpotten Mega Jackpot på NetEnts progressiva automat Mega Fortune Dreams.

Agnetas vinst blev exakt 43 054 917,41 kr och det är den näst största vinsten på Leo Vegas genom åren och även den näst största vinsten på Mega Fortune Dreams totalt. Att vinna så mycket pengar är givetvis livsomvälvande, men det verkar som att Agneta har båda fötterna på jorden och en plan för spenderandet. När Leo Vegas vinnargeneral fick tag på henne på måndagen berättade hon nämligen att hon tänkt ge sina söner en hel del pengar och sedan spendera lite på några resor och kanske en ny bil.

Näst största vinsten på Mega Fortune Dreams

Sedan lanseringen av Mega Fortune Dreams under sommaren 2014 har Mega-jackpotten slagit ut sju gånger inklusive den senaste. Agnetas vinst är nummer två på topplistan efter den vinst på över 5 miljoner euro som en finsk spelare inkasserade den 29 mars. Den genomsnittliga jackpottvinsten på Mega Fortune Dreams är omkring 3,6 miljoner euro.

Rekordnoteringarna på Mega Fortune Dreams ligger långt efter de som originalet Mega Fortune har samlat på sig genom åren, men samtidigt är jackpotten programmerad att slå ut lite oftare i genomsnitt.