Ladbrokes ny sportbokLadbrokes har precis rullat ut en ny design för sin avdelning för odds. Den är betydligt mer modern än tidigare med mer luft mellan designelementen och oddsen samt en smartare övergripande navigering. Det vi tycker är den största nyheten är att designen numera är ”platt” och att all data för alla kategorier av odds laddar in direkt. Det gör att det går blixtsnabbt att navigera mellan sporter och kategorier av odds.

När du landar i sportboken möts du av en välkomstskärm där du hittar de mest populära livespelen och höjdpunkter för dagen och de kommande dagarna. Samma koncept gäller om du loggar in på din mobil eller surfplatta och det är en välkommen nyhet då det gör det lättare för den som gillar att spela live.

Längst upp i huvudmenyn hittar du direktlänkar till Kampanjer, Livespel, Fotboll, Tennis, Ishockey, Formel 1, EM 2016 och ”Fotboll kuponger”. Vill du hitta fler sporter använder du rullgardinsmenyn under ”A-Ö sporter”. Kategorin ”Fotboll kuponger” är en nyhet som vi tycker är superb i och med att du på en sida får upp alla de mest populära och intressanta spelobjekten de kommande dagarna.

1000 kr bonusspel för alla nya spelare

Med den nya designen har Ladbrokes tagit steget in i nutiden, eller möjligtvis framtiden. Välkomsterbjudandet för nya spelare är dock detsamma som tidigare. Inte för att det är någon nackdel då det inte är direkt är något dussinerbjudande. När du börjar spela på Ladbrokes Odds får du upp till 1000 kr i bonusspel när du anger bonuskoden SW1000 och placerar ett bet på minst 50 kr.