ComeOn ny sportbokMan har väl aldrig kunnat beskylla ComeOn Odds för att ha en tråkig design? Dock har det väl kanske inte varit helt enkelt att hitta rätt på oddsavdelningen. Några andra små skavanker har också funnits. De flesta skönhetsfläckar är nu utjämnade med den helt nya plattformen som rullas ut i helgen. Om du har tidigare erfarenhet av ComeOns oddsavdelning kommer du fortfarande att känna igen dig, men allt har blivit lite bättre och lite snyggare. Dessutom är designen platt, vilket gör att navigeringen går blixtsnabbt.

Kommande höjdpunkter

Om du inte riktigt vet vad du ska spela på får du alla tänkbara tips i huvudfältet i mitten på sidan. Längst upp ser du puffar för de hetaste evenemangen just nu, med djuplänkar så att du kommer rätt direkt. Precis nedanför puffarna hittar du aktuella events för livebetting och ännu lite längre ner ser du de spelobjekt som ComeOn har valt ut som dagens höjdpunkter. Längst ner finner du tio sista minuten-spel att sondera bland.

Smarta snabbval

I huvudmenyn som du finner i vänsterspalten hittar du alla sporter för vilka ComeOn erbjuder odds. Med ett klick på exempelvis ”Fotboll” får du fram en lista över alla tillgängliga ligor och turneringar. Du kan också sortera utbudet efter speltyp, vilket kan vara praktiskt till exempel om du framför allt är ute efter asiatiska odds. Vänsterspalten inkluderar även undermenyerna ”Hetast just nu” och ”Spel som stänger om:”.

Snabbare livespel

Livebetting-avdelningen har ComeOn filat lite extra på. För det första är den extremt snygg rent grafiskt. Dessutom laddar de olika spelobjekten blixtsnabbt. Det enda ComeOn kunde ha filat lite mer på är statistikuppgifterna för respektive objekt, särskilt för fotboll. Andra spelbolag är bättre på att ge fördjupad information om avgörande händelser tidigare under matchen.

På det hela taget har ComeOn lyckats mycket bra med uppfräschningen av sin sportbok. Framför allt har man gjort oddsavdelningen mycket lättnavigerad. När det gäller laddningstiderna är de obefintliga och det är nog inte fel att säga att ComeOn för tillfället erbjuder nätets ”snabbaste” sportbok.