Det är inte ofta det släpps ett nytt spel i kategorin videopoker, men nu lanserar Paf Casino Mountain Climber – ett videopokerspel där det gäller att hjälpa bergklättraren Günther att nå hela vägen upp till toppen.

Mountain Climber bygger på Tens or Better och varje gång du får en vinnande pokerhand kan Günther klättra ett steg uppåt. Spelet spelas med en vanlig kortlek med 52 kort.

Tens or Better betyder tio eller bättre, och du måste alltså få par i tior eller bättre för att Günther ska kunna klättra upp ett steg. Varje gång du inte får en vinnande hand faller Günther ned en bit. Det finns många faror längs berget, bland annat trasiga elledningar, dynamitgubbar och en ilsken yak.

Om Günther lyckas ta sig hela vägen upp till toppen startar ett bonusspel där du ska försöka få Günther över bron för att lägga beslag på guldskatten. Du har tio pokerrundor på dig, men kan när som helst välja att avsluta bonusspelet i förväg genom att klicka på TA VINSTEN.

Högsta vinsten i standardspelet är €10 000 medan högsta möjliga vinst i bonusspelet är €12 800, förutsatt att man spelar med maxinsats. Klicka dig över till Paf  och pröva nu Mountain Climber Video Poker idag.