speltjanst För bara några veckor sedan lanserades Speltjänst, med tjänster och verktyg för spelare på Svenska Spels och ATGs poolspelsprodukter. Speltjanst.se har i sin Beta-version introducerats med reduceringsverktyg för Stryktipset och Europatipset – och inom kort planerar man även att släppa gratisversioner av statistik-verktyg samt en reduceringsapplikation för trav.

”Som spelare har jag själv varit på jakt efter smarta webbaserade reduceringsverktyg som dessutom är enkla att använda. Det känns därför fantastiskt roligt att se hur Speltjänst på kort tid lockat en mängd spelare som varje vecka använder verktyget – och fortsätter komma tillbaka! Bevisligen var vi många som hade samma behov.” säger VD Hannes Andersson.

Idag bevakar man bland annat svenskt och internationellt trav och galopp, internationella fotbollsligor, svensk fotboll ner till division tre, och en stor mängd idrotts-/underhållningsevenemang världen över. Sedan starten 1985 har man utvecklat nära samarbeten med Svenska Spel, ATG, TV4, Telia, Coop med flera avseende produkter som stärker kunskapen inom de sport- och travspel som erbjuds på marknaden. Utöver redaktionerna i Stockholm och Umeå, har bolaget en redaktion som bevakar franskt trav på plats i Paris sedan över tre år.

”Som ett första steg väljer vi att lansera reduceringsverktyg för Stryktipset och Europatipset på Speltjänst.se. Våra medlemmar kommer däremot inte behöva vänta länge innan vi adderar fler spelformer och fler verktyg”, säger VD Hannes Andersson. ”Vi har ett nära samarbete med både Svenska Spel och ATG och har tillsammans diskuterat de behov en modern sport- och travspelare har. Högkvalitativ information, statistik samt enkla men kraftfulla verktyg har blivit hygienfaktorer och där har bolagen inom DMH-gruppen under lång tid legat i framkant.”

Mer information om Speltjänst och hur du kommer igång finns på www.speltjanst.se. Det är gratis att använda reduceringsverktyget och att bli medlem.