Krysset ComeonFör två veckor sedan tipsade vi om ComeOns nya tipsspel Krysset. Det blev succé för ComeOn och Krysset nästan omgående med ett mycket stort antal deltagare som kämpade om en pott på 50 000 kr. I premiäromgången var det dock ingen spelare som lyckades få 10 rätt varför potten för förra veckan ökade till 75 000 kr. Alla deltagare gick bet även förra veckan, vilket gör att potten för helgens omgång är 100 000 kr. Om du inte har provat på Krysset tidigare är det alltså läge att göra debut nu i helgen! Det är Premier League som är i fokus i veckans omgång. Alla tio matcher som spelas lördag-söndag finns med på kupongen.

Spela på Krysset – 3 enkla steg

Att spela på Krysset är en enkel sak, och om du någon gång har fyllt i en kupong på Stryktipset har du all kunskap du behöver. Din uppgift är att tippa resultatet (1X2) i totalt tio matcher. Du klickar helt enkelt för det tecken du vill spela. Till hjälp har du tre halvgarderingar. Du får också lite hjälp av att oddsen för varje möjligt utfall presenteras.

Du börjar med att fylla i din kupong. Nästa steg är att lämna uppgifter om ditt spelkonto och sista steget är att lämna in kupongen. För att din kupong ska vara giltig måste du ha placerat ett kvalificerande spel på odds innan spelstopp för Krysset (lördag kl. 13:45). Ett kvalificerande spel ska ha en insats på minst 10 kr, vara på ett odds på minst 1.80 och endast inkludera matcher från Premier League.

Priserna i veckans omgång är som följer (priserna delas om det är flera spelare som får samma antal rätt):
10 rätt: 75 000 kr
9 rätt: 15 000 kr
8 rätt: 10 000 kr

Matcherna i veckans omgång av Krysset
Burnley – Manchester United
Manchester City – Stoke
Newcastle – Crystal Palace
Queens Park Rangers – Sunderland
Swansea – West Bromwich
West Ham – Southampton
Everton – Chelsea
Tottenham – Liverpool
Aston Villa – Hull
Leicester – Arsenal