Krysset jackpot comeonComeOns rullande stryktipsliknande spelprodukt Krysset fortsätter med oförminskad styrka den här veckan. För helgens omgång finns inte bara de ordinarie priserna att spela hem utan även en jackpott på 250 000 kr. Som vanligt är det gratis att delta. Det gäller bara att du placerar ett spel för minst 50 kr på helgens matcher i Premier League.

Din uppgift är att tippa rätt tecken i de tio matcherna i helgens omgång av Premier League. Tre halvgarderingar (gratis) får du använda för lite extra hjälp på traven. Med maximala 10 rätt får du hela eller en del av potten på 25 000 kr. Får du 9 rätt får du en del av 15 000 kr och får du 8 rätt får du dela på 10 000 kr tillsammans med övriga spelare som prickar exakt så många korrekta tecken. För att vinna jackpotten gäller det att du får alla rätt och dessutom tippar rätt på jackpottfrågan.

Fotbollsresor till Liverpool att vinna

Precis som i tidigare upplagor av Krysset under hösten finns även för den här omgången möjligheten att lägga beslag på fotbollsresor till Liverpool. Matchen i fokus den här gången är Liverpool – Leicester som spelas den 26 december. Notera att den här omgången av Premier League (5-6 dec) är den sista i Kryssets tävling nummer 3 för hösten och att det är för sent att börja samla poäng om du inte har deltagit tidigare. Vi rekommenderar då att du lägger mer krut på nästa tävling (nummer 4) då fajten Liverpool – Manchester United den 16 januari är i fokus. För att samla poäng till leaderboarden för den tävlingen ska du spela Krysset den 12-13, 19-20, 26-27 december samt 2-3 januari.

Matcherna i veckans Krysset

5 dec, kl. 13:45
Stoke City vs Man City

5 dec, kl. 16:00
Arsenal vs Sunderland
Man Utd vs West Ham
Southampton vs Aston Villa
Swansea vs Leicester
Watford vs Norwich

5 dec, kl. 18:30
Chelsea vs Bournemouth

6 dec, kl. 17:00
Newcastle vs Liverpool

7 dec, kl. 21:00
Everton vs Crystal Palace