PAFPafs meloditävling är nu avslutad, men fortfarande finns chans att vinna en resa genom den amerikanska västern med Club Paf. Från och med den 15 juli är det istället en bildtävling som gäller, där alla som vill vara med och tävla ska ladda upp en bild på sitt smultronställe.

Såhär deltar du i bildtävlingen

Gå till Pafs tävlingssida och anmält dig till tävlingen. Skicka sedan in din bästa bild på ditt favoritsmultronställe till club@paf.com. Detta måste göras före den 26 juli 2013. Du måste också berätta med en mening var platsen finns och varför den betyder så mycket för dig. Ange ”Min favoritplats” som ämne för mejlet så att det kommer rätt. Paf kommer att lägga ut några av bilderna på Club Pafs sida på Facebook.

Bildtävlingen har nio resepaket att tävla ut, och varje resepaket gäller för två personer. Om du vinner kan du alltså bjuda med dig en vän som resesällskap.

Resa genom sydvästra USA

Resan som Club Paf ordnar kommer att gå genom sydvästra USA. Planet från Arlanda landar i Phoenix, Arizona och där startar färden mot Grand Canyon via Oak Creek Canyon. Efter en natt på Yavapai Lodge väntar ett besök hos medlemmar av Navajo-folket som visar upp sina traditionella hantverk. Sedan bär färden av mot naturreservatet Lake Powell. På söndagen fortsätter färden från Colorado-platån mot glamstaden Las Vegas, där boende är bokat på det lyxiga hotellet Cosmopolitan intill The Strip. Sedan följer en fartfylld tid i Las Vegas innan det på onsdagen är dags att åka tillbaka till Sverige, med oförglömliga upplevelser i bagaget.

Låter det som något som skulle passa dig? Klicka dig i så fall vidare till Paf för att läsa mer om tävlingen ”Det stora äventyret”.