bet365mobilBet365 var ett av de första spelbolagen som introducerade en cashout-funktion för spel på odds. Med cashout kan man säkra vinsten på en kupong genom att helt enkelt stänga kupongen i förtid. Man får betala en liten avgift för detta (vinsten minskar helt enkelt med några procent), men det kan vara värt att göra det i det fall man är lite osäker på utfallet och vill vara garanterad att ta hem en vinst.

Idag finns bara en variant av cashout oavsett på vilket spelbolag man spelar på. Kort sagt gäller att hela kupongen stängs om man aktiverar cashout. Alla vinster betalas ut och spelet betraktas sedan som avslutat. Bet365 laborerar emellertid nu med en funktion genom vilken spelarna ska kunna stänga en del av insatsen på kupongen och samtidigt kunna låta resterande del fortfarande vara i spel. Med en sådan ”partiell” cashout-funktion får man mer kontroll över kupongen vilket kan vara mycket fördelaktigt om man till exempel spelar mer omfattande kombinationsspel.

Själva funktionen kommer att bestå av ett reglage som visar relationen mellan utbetalning/procent av det ursprungliga spelet. Med reglaget blir det enkelt att bestämma hur stor del av vinsten man bör/ska plocka ut.

Lansering mars-april

Bet365 kommer att rulla ut den nya funktionen successivt i olika länder under mars-april och den kommer att vara live för oss svenska spelare inom kort.

Bet365 är vad vi vet först ut med en partiell cashout-funktion. Vi räknar dock med att alla större spelbolag kommer att följa efter under våren.