Turneringarna där det går att vinna inträde till World Series of Poker (WSOP) Main Event pågår just nu för fullt på nätet och ett av ställena som börjat dela ut inte bara inträde utan hela resepaket är Cake Poker.

Hos Cake Poker kommer en serie multibordsturneringar att äga rum och avslutas med en slutfinal där en spelare belönas med ett prispaket värt $13 000. I paketet ingår inköp till WSOP Main Event, resa, boende och fickpengar. För att ta sig till multibordsturneringarna kan man antingen köpa in sig direkt eller ta omvägen via någon av de statelliter som startar varje timme. Varje söndag klockan 16:00 ET hålls en turnering med inköpet $490 som kan föra dig direkt till finalturneringen där resepaketet kommer att delas ut.

Vid sidan av det stora $13 000-paketet kommer Cake Poker även att dela ut en massa småpaket värda $2 500. Om du vinner ett paket väljer du själv hur du vill spendera det under WSOP. Kanske vill du köpa in dig till någon liten turnering, använda dem för att bekosta boende eller njuta av riktig lyxmat mellan turneringarna? För den som verkligen har turen på sin sida går det att vinna flera stycken $2 500 paket och lägga ihop dem, t ex för att betala inköp till WSOP Main Event. Paketen kallas ”Vegas Spree” och kvalturneringar hålls varje dag. Inköp till Steg 1 börjar på $2, medan inköp direkt till finalen går loss på $873,33.