Mega Fortune Dreams jackpotSå har Mega Fortune Dreams fått sin tredje mångmiljonär. Torsdagen den 13:e november snurrade en lycklig norrman hem 2 984 580 euro (närmare 27 miljoner svenska kronor) på Mega Fortune Dreams hos Betsafe. Det är den tredje gången Mega-jackpotten slår ut sedan premiären den 4 juli i år. Lite intressant är att de tre vinsterna har varit nästan identiska.

Första gången jackpotten slog ut (9 augusti) var det en belgisk spelare som snurrade hem 3,3 miljoner euro och förra gången (23 september) vann en holländsk spelare 2,7 miljoner euro. Det är en bit kvar till rekordnoteringen för ”gamla” Mega Fortune (17,8 miljoner euro), men det är tydligt att nyheten levererar.

25 miljoner på gamla Mega Fortune

När Mega-jackpotten på Mega Fortune Dreams precis har slagit ut är det kanske inte så intressant att jaga just den jackpotten. Den ligger nämligen i skrivande stund på relativt beskedliga 4 miljoner svenska kronor.

Mega-jackpotten på Mega Fortune är dock rejäl och den har precis klivit över 25 miljoner. Notera att du inte kan spela Mega Fortune och Mega Fortune Dreams på ett och samma casino. Vill du pröva lyckan på ”gamla” Mega Fortune kan vi rekommendera Leo Vegas.

Skriv upp 24 november i kalendern

Mega Fortune Dreams var spelleverantören Net Entertainments första nya jackpottautomat på länge, men för att kunna prova på en ny jackpottautomat från NetEnt behöver vi inte vänta längre än någon vecka. Den 24 november har nämligen Cosmic Fortune premiär. Denna nya slot har fem jackpottar, varav två är fasta och tre är progressiva. Du kommer att kunna spela Cosmic Fortune på Betsafe på lanseringsdatumet, om inte ännu tidigare (Betsafe brukar få ett par dagars försprång).