kenoOnsdagens dragning av Svenska Spels Keno blev riktigt lyckosam för en spelare i Norrköping, en satsning på 100 kronor gav nämligen 10 miljoner kronor i utdelning.

Spelare hade valt att spela exakt samma rad tio gånger, och lyckades pricka in samtliga tio siffror. Vinsten blev därför riktigt ordentlig!

Spelaren har inte registrerat sitt spel med Spelkortet, så Svenska Spel vet inte vem det är som har vunnit. Nu gäller det alltså att vinnaren håller hårt i sitt spelkvitto eftersom det är enda beviset på vinsten.

”Vilken vinst! Det var inte bara alla tio siffror som prickades in, den rätta raden spelades också hela tio gånger. Jag ser fram emot att få prata med vinnaren. Det måste finnas en story här. Hoppas att spelkvittot finns i säkert förvar eftersom det är biljetten till storvinsten,” säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Om du är nyfiken på att lära dig mer om Keno rekommenderar vi ett besök på vår Kenosida. Där hittar du inte bara information om keno utan vi tipsar även om bra spelsajter på internet som erbjuder kenospel, så att du kan spela keno precis när du vill och inte behöver vänta på någon dragning.