Viks sportsbook

Dags för de första VM-kvalmatcherna ifrån detta landslagsuppehåll och det är några riktiga godbitar vi har att se fram emot under torsdagen. Ett nordiskt derby mellan Island och Finland, ett stormaktsmöte mellan Italien och Spanien samt en känsloladdad match mellan Kosovo och Kroatien är bara en del utav det vi har att se fram emot. Bli medlem på VIKS sportsbook nu och ta del utav ett riskfritt spel värt 200 kronor!

 

Island vs Finland | 20.45 Torsdag

Helnordiskt möte i Grupp I när Island tar emot Finland på hemmaplan. En grupp där samtliga sex lag spelade 1-1 i första omgången vilket gör att utgångsläget är helt oförändrat. Utöver kvällens två nordiska lag så hittar vi även Turkiet, Kroatien, Ukraina och Kosovo i Grupp I. På förhand en av de jämnaste och mest oförutsägbara gruppen i detta VM-kval med Turkiet och Kroatien som små favoriter.

Island spelade i första omgången 1-1 mot Ukraina på bortaplan, ett resultat man inte ska vara alltför missnöjda med. I kvällens match ska man ha en god chans till att plocka sin första trepoängare i kvalet. Man är mycket svårslagna på hemmaplan och kan man få igång sina nyckelspelare i matchen så är man klart bättre än det finska laget.

Motståndarna för kvällen, Finland fick också dem med sig ett oavgjort resultat ifrån första omgången då man spelade 1-1 mot nykomlingen i dessa sammanhang, Kosovo. Det finska laget ska inte ha mycket att hämta i detta kval då truppen tillhör en av de sämre men samtidigt vet vi alla att skrällar inträffar med jämna mellanrum.

Spel på samtliga VM-kvalmatcher hittar du hos VIKS!