Expekt spelbolagEuropa League på schemat och vi har inte mindre än två stycken svenska lag med i turneringen. IFK Göteborg och AIK ska båda försöka hålla den svenska fanan högt ute i europaspelet. För Göteborgs del så är det hemmamatch som gäller och motståndet står HJK Helsinki för, ett klart överkomligt motstånd för Jörgen Lennartssons mannar. AIK ställs emot klart tuffare Panathinaikos ifrån Grekland, ett lag där bland annat Marcus Berg och Niklas Hult spelar till vardags. Spela på matcherna hos Expekt för de bästa oddsen!

Fördel IFK Göteborg

Det var inga sura miner hos spelarna i IFK Göteborg när det stod klart att HJK Helsinki blir nästa motstånd i kvalet till Europa League. Ett motstånd som Göteborgslaget ska ha klara chanser att slå och då också ta sig vidare till nästa omgång utav Europa League-kvalet.

AIK å andra sidan har fått ett klart tuffare hinder på vägen fram mot Europa League. Ikväll ställs man emot inga mindre än Panathinaikos borta i Grekland. Ett lag som tillhör de allra bästa i den grekiska ligan och det ska till en felfri insats ifrån AIK om man ska ta sig vidare härifrån.

Sommarutmaning på Expekt

Varför inte passa på och tävla om 10 000 kronor nu när sommaren är i full gång. På Expekt kan du enkelt vara med i utmaningen genom att spela på något utav alla glödheta event mellan den 12:e och 31:a juli. Oddset måste vara på minst 1.50 och insatsen får inte överstiga 200 kronor för att kvalificeras. Du får sedan poäng för varje vunnet spel och kan på så sätt klättra i tabellen. Vinsterna omfattar allt ifrån härliga freespins till rena kontantvinster, så mycket som 10 000 kronor!