Nordicbet bingoAlla bingosidor har någon form av lojalitetsprogram för att belöna aktiva spelare, men få bingosidor har ett sådant transparent och dessutom så omfattande program som NordicBet.

Fyra nivåer

NordicBets lojalitetsprogram för bingo har fyra nivåer. Du börjar på ”Rubin” och kan sedan arbeta dig upp mot ”Safir”, ”Smaragd” och till slut ”Diamant”. Viktigt att notera är att den högsta nivån är ”by invitation only”. Om NordicBets VIP-ansvarige anser att du är värd att belönas lite extra kommer du att bli kontaktad i enskild ordning.

För att avancera i nivåerna kan du spela både på bingospel, skraplotter och spelautomater. Att lägga på minnet är att det bara är lotter och automater som är knutna till bingoavdelningen som räknas.

Du får 6 poäng för varje 90 kr du omsätter på bingo, 2 poäng för varje 90 kr du omsätter på casinospel och 1 poäng för varje 90 kr du omsätter på övriga spel. När du sedan har samlat på dig 100 poäng kan du lösa in poängen mot kontanter. Beroende på vilken nivå du befinner dig får du mellan 9-11,50 kr per 100 poäng. Det är en jämförelsevis hög återbetalning. Att notera är också att utbetalningen bara måste omsättas en gång. Andra bingosidor har betydligt tuffare omsättningskrav.