NordicBet Poker har nu en snabbpokervariant tillgänglig vid namn Blaze Poker. Här behöver du aldrig sitta och vänta i en hand du inte är med i längre, så snart du kastar dina kort flyttas du nämligen till ett nytt bord och får omedelbart nya kort på hand.

Blaze Poker har tagits fram av StanJames Poker och håller som bäst på att rulla ut inom Microgamings pokernätverk, ett nätverk där bland annat NordicBet Poker ingår. Nästa pokerrum på tur att börja erbjuda Blaze Poker är Ladbrokes Poker.

Spela Blaze Poker hos NordicBet och vinn en weekendresa till Tallin värd €900

För att fira lanseringen av Blaze Poker kör NordicBet Poker just nu en kampanj där du har chans att vinna en helgresa till Estlands vackra huvudstad Tallinn. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att samla ihop minst 70 lojalitetspoäng vid Blaze Poker-borden under tävlingsperioden. 70 lojalitetspoäng motsvarar ungefär €10 i rake och poängsamlingsperioden pågår ända fram till den 4 juni klockan 01:00 CET.

När du nått upp till inträdeskravet får du en biljett till en gratisturnering som startar klockan 19:00 onsdagen den 6 juni. I prispotten för denna turnering ligger 2 resepaket till Estland värda €900 styck.

Pröva Blaze Poker idag och vinn Estland resan!

Snabbpoker – en pokerform som är här för att stanna

När Full Tilt Poker lanserade sin Rush Poker blev den snabbt en succé, men efter Black Friday försvann möjligheten att spela Rush Poker – till många pokerspelares förtret. År 2012 verkar dock bli året då alla snabbpokerälskare får sitt lystmäte för nu lanseras snabbpoker till höger och vänster. Förutom Microgamings Blaze Poker har PokerStars släppt sin Zoom Poker samtidigt som Relax Gamings Fast Poker har blivit tillgänglig hos bland annat Unibet och Betsafe. Det verkade ett tag som att snabbpoker riskerade att bli en övergående trend och att ingen skulle plocka upp handsken efter Full Tilt, men nu ser det tvärt om ut som att snabbpokern är här för att stanna och utvecklas i många olika tappningar.

Missa inte snabbpokerns alla fördelar – klicka dig vidare till NordicBet Poker nu och ta din chans att vinna en lyxig helg i Tallinn!