NordicBet har tagit bort sin gamla Bad Beat Jackpot och kommer tisdagen den 19 mars 2013 att ersätta den med en helt ny Bad Beat Jackpot som åtföljs av helt nya villkor.

För oss spelare innebär den nya jackpotten flera stycken olika fördelar, som sammantaget gör NordicBet Pokers nya BBJ-satsning mycket intressant.

Till exempel vågar NordicBet Poker gå emot den praxis i branschen som säger att en Bad Beat Jackpot endast kan vinnas vid särskilda BBJ-bord. För den nya Bad Beat Jackpot som nu införs hos NordicBet gäller istället att alla som spelar Texas Hold’em vid kontantbord från €0,10/€0,20 och uppåt kan välja att delta i BBJ genom att satsa 2 cent extra per insats. Är man med och matar jackpotten har man också chans att vinna den – oavsett vilket bord man sitter vid. Spelare som deltar i samma nivå kommer också att få belöningar när BBJ betalas ut.

Den nya jackpotten blir dessutom lättare att trigga, eftersom kravet för vad som räknas som en ”bad beat” har sänkts rejält. Tidigare krävdes det att man blev slagen med fyrtal i åttor eller bättre, men för den nya jackpotten har det sänkts till fyrtal i tvåor.

Sist men inte minst så har NordicBet Poker tagit bort den nesliga administrationsavgiften på Bad Beat Jackpot. Att ta ut en administrationsavgift när en Bad Beat Jackpot betalar ut är mycket vanligt i pokervärlden, men nu säger man alltså sayonara till den seden hos NordicBet och börjar dela ut 100% av jackpottpengarna till pokerspelarna istället.

Vill du få ordentlig med plåster på såren när du förlorar en pott trots att du har en riktigt bra pokerhand? I så fall är NordicBet Poker en mycket bra destination. Klicka dig vidare för att ta en titt på vad som gäller från och med den 19 mars.