NordicBet Poker har i år en mycket välfylld julklappssäck som bland annat innehåller massor av högtalare från Wowee, Monster Beats Solo HD Headphones och iPhone 5. Det kommer till exempel att delas ut 7 stycken iPhone 5-telefoner varje vecka, så missa inte det här erbjudandet.

Tävlingen NordicBet Christmas Hunt pågår den 3-30 december 2012. Spela tillräckligt med rejkade pokerhänder under en vecka så får du tillträde till en av fem Lucky Draw-turneringar för den veckan. Ju fler rejkade händer du hunnit spela, desto högre turneringsnivå hamnar du på.

Var sjunde dag nollställs räkneverket och du kan inte spara dina rejkade händer utan du måste spela i just den Luck Draw-turnering som du kvalificerat dig till. En Lucy Draw-turnering är en pokerturnering som fungerar som ett lotteri. Alla spelare går nämligen automatiskt all-in i varje hand tills en vinnare kan utses.

Lucky Draw-turneringarna startar på måndagar klockan 19:00 CET och en ny turnering startar var femte minut, beroende på nivå. Nivå ett startar alltså klockan 19:00 CET, nivå 2 klockan 19:05 CET, nivå 3 klockan 19:10 CET, nivå 4 klockan 19:15 CET och nivå 5 klockan 19:20 CET.

Vilken nivå du får spela på beror på hur många rejkade händer du hunnit med. Ju högre nivå, desto finare priser.

Obs! Så snart du har spelat tillräckligt många rejkade händer får du ett meddelande i pokerklienten med en länk att följa för att nå Lucky Draw-turneringen. Om du har stängt av möjligheten att få meddelanden i pokerklienten kommer du inte att få något meddelande om att du har kvalificerat dig, och du måste då själv leta upp turneringen i pokerklienten om du vill delta i den.

NivåAntal rejkade händer som krävsPris som går att vinna i Lucky Draw-turneringenAntal priser som finns tillgängliga varje vecka
Nivå 1100€5,50 allmän turneringsbiljett1000
Nivå 2250€22 allmän turneringsbiljett300
Nivå 3750Wowee högtalare25
Nivå 41 250Monster Beats Solo HD Headphones17
Nivå 52 500iPhone 57

Klicka dig vidare till NordicBet Poker för att få veta mer!