NordicBet Champions Hockey LeagueNystartade Champions Hockey League, som ska fungera som en motsvarighet till fotbollens Champions League, har fått en officiell bettingpartner. Det är NordicBet som har tecknat avtal med CHL om att vara en exklusiv partner inom spel. Avtalet är tecknat på tre år (fram till och med säsongen 2016/17).

Avtalet innebär bland annat att NordicBet får en god exponering av varumärket, både fysiskt och digitalt. Dessutom får NordicBet möjligheten att skapa unikt innehåll kring Champions Hockey League som helhet samt kring enskilda matcher. NordicBet är ett spelbolag som har ett stort fokus på ishockey, så denna satsning måste sägas ligga precis i linje med NordicBets image. – Vi är väldigt stolta över att få vara med på den här resan från start, säger Mikael Nilsson, som är marknadschef på NordicBet Sverige. – Samarbetet ger också en möjlighet för oss att engagera oss på djupet i en sport, fortsätter han.

NordicBet kommer bland annat att erbjuda sina spelare följande kring CHL:

  • Fler matcher i LiveBet
  • Fler odds
  • Utlottning av biljett till både gruppspelsmatcher och slutspelsmatcher
  • Bonusar och andra erbjudanden i samband med matcher
  • Exklusiv förhandsinformation och statistik

Odds på Champions Hockey League

Champions Hockey League kommer att få en central plats i NordicBets utbud av odds under säsongen. NordicBet har av tradition ett stort fokus på ishockey med mängder av odds på de flesta större ligor, och med odds på CHL får spelarna ytterligare alternativ att ta del av. – CHL:s matcher blir en viktig komponent i NordicBets spelutbud, menar Martin Baumann som är VD för Champions Hockey League.

Vi kan förvänta oss ett rejält utbud av odds på varje match och särskilt när någon av de svenska klubbarna är i aktion. De svenska klubbar som deltar i Champions Hockey League säsongen 2014/15 är Djurgården, Färjestad, Frölunda, HV71, Linköping, Luleå, Skellefteå och Växjö.

Vinnaroddsen i skrivande stund är som följer (topp 10):
Kärpät 6.00
Skellefteå 6.00
Lukko 8.00
Tappara 8.00
Frölunda 10.00
Färjestad 12.00
HIFK 12.00
JYP 12.00
Linköping 15.00
Luleå 15.00