Nordicbet premier leagueDu som tycker om fotboll vet att Premier League sparkar igång i helgen. Premiären går på Old Trafford där Manchester United tar emot Tottenham med avspark kl. 13:45 på lördag. NordicBet firar ankomsten av världens mest spännande fotbollsliga med att erbjuda alla spelare (nya spelare kan delta i kampanjen efter att ha accepterat välkomstbonusen) tre riskfria spel till ett värde av 100 kr styck.

Tre steg till dina riskfria spel
1. Acceptera erbjudandet på kampanjsidan
2. Placera ett kvalificerande spel (valfritt odds på marknader på Premier League, såväl pre-match som live, till minst 100 kr)
3. Vänta 72 timmar för att få dina riskfria spel aktiverade.

För att använda ett riskfritt spel klickar du i en blå ruta som du hittar på din spelkupong. Om du sätter spelet blir vinsten bonuspengar som har ett omsättningskrav på 6x till odds på 1.80. Om spelet däremot inte sitter får du pengarna tillbaka kontant.

Högsta odds – garanterat

NordicBet nöjer sig inte med de riskfria spelen. Man har också dragit igång en satsning på bäst odds-garanti, vilket är en nyhet för detta spelbolag. Erbjudandet gäller för de första två omgångarna (fram till och med den 17 augusti) och det är marknaden ”Matchvinnare” som är i fokus.