rulltrappaRäkna med fantastiska vinster denna månad på NordicBet Bingo. Varje dag finns 100 000 kr i vinster som ett dragplåster för dig som gillar bingo. Och på julafton kommer hela 200 000 kr delas ut.

Det vi pratar om är en Escalator-jackpot, alltså en s.k. rulltrappsjackpot där det blir enklare att vinna så länge ingen tagit hem jackpotten. Escalator-jackpotten består av  100 000 kr varje dag och spelomgångarna startar redan kl 16:00 på Nordic Bet. De kommer sedan pågå tills midnatt och under tiden kommer jackpotten bli allt enklare att vinna.

För att vinna jackpotten ska du få en full bricka på ett visst antal nummer. När spelet sätter igång kl 16:00 gäller 31 bollar. Nästa timme kommer 33 bollar ropas ut innan chansen är över och så fortsätter det timme efter timme. Om ingen vunnit jackpotten klockan 00:00 kommer hela 47 bollar ropas ut och skulle ingen vinna då kommer det kl 00:54 spelas en omgång där en vinnare av jackpotten garanteras.

Samma upplägg gäller hela december på Nordic Bet Bingo och på julafton är det alltså dubbelt så mycket pengar att spela om.