Ny livebetting hos NordicBetPå söndag spelas åtta matcher i Serie A i Italien, och NordicBet har satt ihop ett särskilt erbjudande för dig som gillar att spela på italiensk fotboll. Kanske vill du satsa en slant på Bologna – Napoli? Eller känner du på dig hur det kommer att gå när Milan möter Verona? Oavsett vilken eller vilka av de åtta matcherna du vill satsa på bör du ta en titt på NordicBets erbjudande för söndagen.

Insatsen tillbaka för målrik match

Om det görs minst fyra mål i någon av de åtta matcherna betalar NordicBet tillbaka förlustspelen för följande sidospel på den matchen:

  • Halvtid/Fulltid
  • Rätt slutresultat
  • DubbelchansDu får alltså insatsen tillbaka om det görs minst fyra mål i den eller de Serie A-match/er du gjort dina förlorande sidospel i. Du kan som mest få tillbaka 500 kronor, och du får dina pengar inom två timmar efter att matchen har avslutats.

Erbjudandet gäller endast de åtta matcher som spelas i italienska Serie A söndagen den 19 januari 2014. Det är bara satsningar som görs med riktiga pengar innan matchstart som omfattas, inte livespel och inte satsningar med bonuspengar.Återbetalning görs endast för singelspel, inte för kombi- eller systemspel.

Erbjudandet är endast öppet för NordicBets kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark.