fulltilt5carddrawNo Limit 5 Card Draw är veckans spel hos Full Tilt Poker, vilket innebär massor av fina erbjudanden för den som vill spela denna sorts mörkpoker. Det blir dagliga turneringar, satelliter, och rea på spelbiljetter, och självklart väntar även ett Big Game of the Week med $10 000 i garantipott.

Kort sagt, den här veckan är en riktig guldgruva för alla som redan gillar 5 Card Draw eller som vill våga på något nytt!

Dubbla Full Tilt-poäng

Under hela veckan ger NL 5 Card Draw dubbla Full Tilt-poäng. Detta gäller både kontantbordsspel och turneringar (inklusive Sit & Go).

Turneringar

Det kommer att ordnar massor av NL 5 Card Draw-turneringar hos Full Tilt Poker den här veckan, och i många olika format. Du kan till exempel prova på NL 5 Card Draw Six-Handed Deepstack Multientry.

Big Game of the Week

Big Game of the Week spelas på söndag, med start klockan 14:30 ET. I garantipotten ligger $10 000. Att köpa in sig direkt kostar $109, men det finns massor av satelliter tillgängliga under veckan för den som vill komma billigare undan.

Rea på spelbiljetter

Full Tilt-butiken rear ut spelbiljetter för NL 5 Card Draw hela veckan. Spelbiljetter används för att köpa in sig till kontantbordssspel och Sit & Go.

Obs! Om du inte använder dina spelbiljetter under veckan kommer de att konverteras så att de gäller för nästa veckas utvalda spel istället. Detta gäller även för biljetter som du bara använt delvis och som alltså har pengar kvar på sig. Du riskerar alltså inte att bli av med dina biljetter utan de omvandlas automatiskt.

För mer information om allt som erbjuds den här veckan, gör ett besök hos Full Tilt Poker. Där hittar du även praktiska guider till hur man spelar 5 Card Draw och andra sorters mörkpoker.