LeoVegas BlackjackTycker du att du är ganska duktig på att spela blackjack? Då ska du definitivt kika närmare på LeoVegas kampanj/turnering Black Jack Nordic Championship där evig ära och berömmelse samt en hel del vinstcheckar på större belopp står på spel. Kvalet till mästerskapet anordnas 15-28 september online och finalen spelas den 25 oktober på Portomaso Casino på Malta.

Så här deltar du i NM i blackjack

Du börjar med att registrera dig som ny medlem på LeoVegas, om du nu inte redan är medlem förstås. Din nästa uppgift är att spela på blackjack på LeoVegas. Det spelar ingen roll vilket spel du väljer och det finns inga krav på minimiinsats eller liknande. Du hittar totalt 13 varianter av blackjack hos LeoVegas.

Ditt mål är att komma med på topp 5-listan över de spelare från Sverige som spelar in de största nettovinsterna under en dag. Det innebär inte att du måste spela varje dag, men någon av de dagarna du sätter dig vid de virtuella spelborden gäller det att du får en ordentlig avkastning.

Final med allt betalt

Om du placerar dig bland topp 5 på leaderboarden när kvalspelet är färdigspelat den 28 september vinner du ett resepaket för två personer till Malta. Flyg tur och retur, boende på femstjärnigt hotell, middagar med mera ingår. Dessutom ingår inköpet till finalen (värde strax över 15 000 kr). Totalt värde för resepaketet är cirka 3500 euro.

Finalen spelas i två omgångar. Först får de fem vinnarna från respektive land göra upp sinsemellan i en runda ”elimination blackjack”. De två spelare vid respektive bord som har flest marker kvar när rundan avslutas får gå vidare till finalbordet. Även här ska spelarna elimineras successivt så att det till slut bara är en spelare kvar. Han eller hon (du?) får titulera sig nordisk mästare i blackjack och kammar dessutom hem 10 000 euro (motsvarar 92 000 kr).

Prispotten delas upp enligt nedan:
1. 92 000 kr
2. 46 000 kr
3. 36 800 kr
4. 27 600 kr
5. 18 400 kr
6. 9 200 kr