Fotbollen rullar på i Europa League idag, jag vänder dock blickarna mot sydamerika där jag hittat två intressanta spel till natten. Häng med.
Flamengo – Atlético-MG
Mitt tips: Atlético-MG +1
Insats: 3/10

Korta analyser idag på grund av tidsbrist.

Flamengo ligger i mitten av tabellen, senast vann man borta mot Santos med 2-1, en seger som inte var rättvis då Santos gjorde självmål i 88 minuten och 1-1 hade varit mer rättvist.

Flamengo har 1-3-1 på dom fem senaste och kryssar mycket i sina matcher.

Atlético Mineiro ligger tvåa i tabellen tre poäng efter ledaren Palmeiras, dock har AM en match mindre spelad och har chansen att ta tillbaka första platsen här.

Atlético Mineiro har 3-1-1 på dom fem senaste och har också den bästa dagsformen i denna match.

Oddsen på tvåan här ganska höga, dock anser jag att risken för att matchen slutar oavgjort är ganska stor och lirar därför +1 på Atlético Mineiro, oddsen ligger runt 1.75 vilket jag anser är spelbart och testar med liten insats.

Sao Paulo – Grêmio
Mitt tips: Grêmio +1
Insats: 3/10

Sao Paulo har spelat stabilt senaste tiden och har 2-2-1 på dom fem senaste, laget ligger på en tolfte plats i tabellen och är ett typiskt mittenlag.

Grêmio har också spelat stabilt senaste tiden och har 3-0-2 på dom fem senaste matcherna, senast vann man hemma med 3-2 mot Santo André. Man tar också dom flesta poäng hemma även om man kan nypa tillbaka på bortaplan också.

Här anser jag också att risken för ett oavgjort resultat är stor, Grêmio är något bättre och kan skrälla i denna match och faktiskt ta tre poäng, dock anser jag att runt 1.95 på +1 på Grêmio är mer spelbart och testar med liten insats.

Lycka till.