Jag blev pappa i torsdags, en storvinst man inte kan mäta med något känns det som. Efter en tids vila från analyser och spelförslag känner jag mig laddad att åter göra mitt bästa i att leverera vinnare här på Spelaspel. Wimbledon har ju precis startat och där finns det godbitar att plocka. Vi börjar med lite tennis så får vi se vart det hela slutar. Häng med.

Ferrero Juan Carlos – Youzhny Mikhail
Mitt tips: 1:a
Insats: 3/10

Att Mikhail har en bra dagsform inför Wimbledon råder det ingen tvekan om, han tog sig till kvarten underturneringen i Queens sist.

Ferrero har också börjat hitta formen och tog sig till semi under turneringen i Queens där han till slut förlorade mot Murray. Bjuder på ett stabilt spel och kan spela på gräs trots att han är grus specialist.

Spelarna har 1-1 i inbördesmöten inför denna match.

På förhand är detta en ganska öppen match, Mikhail är favorit. Ferrero är inte riktigt så dålig som oddsen ger sken av, tycker att oddsen kunde varit aningen jämnare i denna fight.

Ferrero har heller inte tidigare åkt ut i första rundan i Wimbledon heller, vilket talar till hans fördel, båda spelarna visade upp ett fint spel i Queens och matchen väger lite 50/50 varav jag faktiskt finner ett visst värde i oddsen som bjuds på Ferrero. Ferrero testas med liten insats.

Houston Astros – Kansas City Royals
Mitt tips: 1:a
Insats: 5/10

Jag är inte säker, men jag tror faktiskt att det är första gången ett spelförslag hämtat från MLB publiceras här på Spelaspel.

Det finns ett klart spelvärde i oddset på Houston i denna match. Kansas har varit riktigt usla senaste året, något som inte kommer att ändras bara på grund av en bra pitcher.

Kansas är överlag aningen svaga i sitt spel och att man inatt startar med Greinke som har dålig form gör ju inte det hela bättre. Laget har fem raka förluster där man senast förlorade serien mot St. Louis Cardinals.

Houston är överlag ett starkt hemmalag, men fortsätter att kämpa med att få tillbaka ett lag med glans.

Inatt startar man med Ortiz som har bra dagsform och vann sina två senaste starter med en fin ERA på 2.38.

Det finns värde i Houston inatt och oddset testas med måttlig insats.

Ipatinga – Fortaleza
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 5/10

Ipatinga öppnade säsongen mycket bra men har nu börjat tappa lite form, laget har spela 2-2-1 på dom fem senaste och senast fick man 1-1 borta mot Bahia.

Fortaleza öppnade säsongen riktigt uselt men har nu börjat återhämta sig. I senaste matchen körde man över jumbon Campinense med 4-2 borta. I matchen dessförinnan vann man mot Juventude hemma med 3-2. På dom fem senaste har man nu 2-1-2.

Matchen känns som en ganska öppen historia på förhand, dock råder det ingen tvekan om att det finns en stor chans till många mål i matchen.

Ipatinga gör många mål, men man släpper också in många mål, Fortaleza släpper in fler mål än man själv gör och har ett av ligans dåligaste försvar, visserligen har man börjat göra mål, det är bara att titta på dom två senaste matcherna.

Jag anser att matchen har allt som behövs för att sluta över 2.5 vilket också är spelet jag testar med måttlig insats.

Lycka till.