Ja det gick inte som planerat i söndags men nu tar vi nya tag för att öka på kassan en aning. För att vara en tisdag så ser utbudet bra ut på förhand och jag synar ett odds idag.

Real Madrid – Getafe
Mitt tips: 1:a
Insats: 5/10

Real Madrid är fortsatt obesegrat i La Liga och jakten på Barcelona fortsätter. Det skiljer fortfarande 6 poäng lagen emellan och Real Madrid måste verkligen ta full pott i dem matcher som återstår ifall Barcelona skulle tappa poäng.

I sin senaste match bjöd man dock inte på mycket och spelade passivt under andra halvlek.
Getafe är inblandade i den täta bottenstriden där det inte skiljer särskilt mycket lagen emellan. Man behöver verkligen alla poäng man kan få för att undvika att dras ner under strecket.

I senaste matchen föll man hemma mot Barcelona med 0-1 och har på dem fem senaste matcherna spelat 2-0-3.
Man är dock inte lätta att bryta ner på plan något Barcelona fick erfara i senaste matchen då man faktiskt bara vann med 1-0, dock är man betydligt bättre på hemmaplan än borta.

I Real Madrid är Diarra avstängd, Guti är tillbaka i laget efter avstängning och Ramos visade i senaste matchen att han kan spela. Sneijder kommer dock förmodligen att missa resten av säsongen då han utgick skadad i senaste matchen.

Getafe har just inga skador att rapportera och kan ställa upp med en stark elva.
Real Madrid vet vikten av att ta tre nya poäng, visst var man en aning bleka i senaste matchen borta mot Recreativo men man gjorde det man skulle och vann. Här spelar man hemma och kommer sätta press på Getafe från början som är betydligt beskedligare borta än hemma.

Real Madrid ska vinna detta, dock tror jag inte att det kommer bli med några större siffror direkt men oddset duger till en dubbel eller som trippelvirke.

Lycka till