Ytterligare en dag med fint och varmt väder, dagen bjuder också på en hel del fotboll från diverse divisioner runt om i världen. Finalen i Confederations Cup går av stapeln idag också. Tennisen har uppehåll idag men är tillbaka imorgon. Ut och njut av det fina vädret, men kom ihåg att först skicka iväg era tips. Häng med.

Fluminense – Flamengo
Mitt tips: 2
Insats: 3/10

Vi gör ett besök i Campeonato Brasileiro och hittar två lag där formkurvorna pekat och två helt skilda håll.

Fluminense krampar en aning i ligan, i senaste matchen förlorade man borta mot Avai med 3-2, man låg under redan i halvtid med 2-0 och trots sina mål kom man aldrig ifatt. På dom fem senaste har man 1-2-2, laget ligger på fjortonde plats i tabellen med 9 poäng.

Flamengo har gjort ett betydligt bättre intryck denna säsong och har just nu bra form, i senaste matchen vann man med klara 4-0 hemma mot Internacional, Adriano stod för en hattrick. Man ligger inför denna match på åttonde plats i tabellen med 10 poäng. På dom fem senaste har man nu 3-0-2.

Fluminense skapar väldigt få chanser i sina matcher och lägger lite för stort hopp till Fred som faktiskt inte kan göra allt i laget.

Flamengo har för dagen den klart bättre formen, man är också det bättre laget då man har ett betydligt bättre bygge i laget än vad Fluminense har.

Adriano i Flamengo har en riktig kalasform och kommer att näta idag också, jag gillar oddset och spelar liten insats då det är ett derby.

Sport – Grêmio
Mitt tips: 1
Insats: 3/10

Sport förlorade lite snöpligt i senaste matchen då man släppte in ett mål i 91 minuten, man förlorade med 2-1 borta mot Santo Andre. Man har inte lyckats med spelet så bra i dom senaste matcherna och har blott raden 1-1-3 på dom fem senaste.

Gremio har bjudit på lite mer framgång i sina senaste matcher, senast fick man 2-2 borta mot Goias, på dom fem senaste har man nu 2-2-1.

All press ligger på Sport i denna match, man behöver verkligen en vinst och alla poäng här för att komma bort från botten av tabellen.

Man är också ett bra hemmalag och hemma är också vart man ska ta full pott i sina matcher.

Gremio kommer till denna match med andra förutsättningar än vanligt, man kommer att ställa upp med ett klart sämre lag än vanligt då man vilar spelare till matchen mot Cruzeiro i Libertadores under nästa vecka.

Med dagens förutsättningar finns det ett klart spelvärde i Sport och oddset testas med liten insats.

FC Haka – FF Jaro
Mitt tips: 1
Insats: 4/10

Här möts två lag med kanon form i Finska Veikkausliiga.

Haka leder ligan med 23 poäng, endast en poäng före TPS. I senaste matchen vann man med klara 3-0 hemma mot FC Lahti. Man fortsätter att imponera i ligan och har nu på dom fem senaste 4-0-1.

FF Jaro har också bjudit på en hel del senaste tiden och har också en riktigt bra dagsform, i senaste matchen fick man 0-0 hemma mot IFK Mariehamn, laget ligger just nu sexa i tabellen med 18 poäng. På dom fem senaste har man mäktat med 3-1-1.

Haka genomgick en del förändringar från förra säsongen, laget har gjort sig av med en hel del bra spelare men har lyckats med att fylla dom platserna med bra ersättare.

Jaro har genom ägarbyte fått ordning på laget som hade stora ekonomiska bekymmer inför säsongen, många trodde att man skulle ligga i botten och plaska men man har nu visat att man kan vara med i den övre halvan av tabellen och slåss.

Båda lagen uppvisar riktigt bra dagsform, men hemma är Haka starka och man har också den klart bättre dagsformen. Här ska det inte vara några problem för Haka att ta full pott, Haka har också en fin statistik på just Jaro.

Jag spelar måttlig insats på Haka ikväll.

Lycka till.