Full pott igår och vinsterna var aldrig i fara. Idag ser utbudet riktigt spännande ut och många lag vill avsluta starkt inför fans och inför semestern.

Dagens utbud är granskat och jag har hittat ett par intressanta spel.

Sunderland – Chelsea
Mitt tips: 2:a
Insats: 5/10

Botten mot toppen skulle man kunna säga.

Sunderland ligger hyfsat till i botten, man har två poäng till godo till strecket och skulle egentligen behöva någon poäng till för att vara helt på det säkra.

Dock har man inte bjudit på det mest stabila spelet i dom senaste matcherna och senast förlorade man med 3-1 borta mot Portsmouth.

Det enda Chelsea har att spela för är andra platsen, även om den ligger en bra bit bort så har man i alla fall något att spela för.

I senaste matchen vann man med 2-0 hemma mot Blackburn.

Chelsea är det bättre laget, ingen tvekan där, Sunderland har i stort sett ingen form och även om motivation till att ta poäng finns ska laget inte räcka till här mot ett Chelsea som är obesegrat på dom fem senaste.

Oddset duger till spel och testas med måttlig insats.

Rosenborg – Viking
Mitt tips: 1:a
Insats: 5/10

Rosenborg är nu obesegrade på dom fem senaste matcherna, i senaste matchen fick man 2-2 borta mot Sandefjord. Laget leder tabellen på 20 poäng, två poäng före Molde.

Viking har spelat stabilt i dom fem senaste matcherna, i senaste matchen fick man 2-2 hemma mot Stabæk.

Laget ligger nu sexa i tabellen på 13 poäng.

Rosenborg har haft lite problem hemma den senaste tiden, visserligen har man inte förlorat men man har spelat oavgjord lite för många gånger där man egentligen skulle ha vunnit.

Rosenborg har dock en fin statistik på just Viking, och för dagen är man Norges bästa fotbollslag.

Det är på tiden att man tar full pott hemma nu och styrkan har man i laget, inte minst genom att vara obesegrad efter 10 rundor.

Rosenborg ska också vara bättre än Viking i dom flesta lagdelar och det kommer man att visa idag.

Jag tror på en klar seger för Rosenborg och testar oddset med måttlig insats.

Lycka till.