En för övrigt sval söndag bjuder trots allt på ett par intressanta spel, idag ska vi förhoppningsvis fylla på semesterkassorna och nu håller vi tummarna för en målrik söndag. Häng med.

Barueri – Náutico
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 3/10

Barueri har spelat stabilt senaste tiden och är nu obesegrade med raden 3-2-0 på dom fem senaste. I senaste matchen fick man 3-3 borta mot Santos. Laget ligger femma i tabellen.

Náutico har gått riktigt trögt i ligan och laget ligger nu sist i tabellen, på dom fem senaste matcherna har man föga imponerande 0-1-4 och formen fortsätter att lysa med sin frånvaro.

Barueri är rätt klara favoriter här idag, mycket på grund av lagets fina form, och för att man är ligans tredje bästa lag hemma denna säsong. Dock saknas ett par spelare idag vilket kan påverka laget en aning.

Det självklara skulle ju vara att spela hemmavinst, men med tanke på frånvaron av vissa spelare så ser jag ett större värde i över 2.5 mål i denna match, Barueri är favoriter och ska ha stor chans på segern här, men ett oavgjort resultat skulle inte förvåna där totalen går över 2.5.

Överspelet testas med liten insats.

Grêmio – Internacional
Mitt tips: Över 2.5
Insats: 4/10

Grêmio har spelat ok senaste tiden och innehar just nu nionde platsen i tabellen med 15 poäng, i senaste matchen åkte man på en förlust med 2-1 borta mot Coritba, dock hade man lite skador och avstängningar i laget.

Senast hemma vann man med klara 3-0 mot Corinthians, på dom fem senaste har man raden 2-1-2.

Internacional har också spelat ok senaste tiden, man har blandat strålande insatser med totala hjärnsläpp. I senaste matchen vann man hemma med klara 4-2 mot Fluminense. Man ligger trea i tabellen och behöver poäng för att inte tappa mark i toppen. På dom fem senaste har laget 3-0-2.

Oddsen i denna match pekar på en jämn historia, vilket jag också håller med om, Internacional är det bättre laget men Grêmio har fördelen av att spela hemma.

Båda lagen kommer att gå för seger i denna match och jag tror att vi kan få se ett par mål här, att sia om vinnaren känns svårt i denna match.

Tittar man på dom senaste mötena samt på hur lagen spelat i dom senaste matcherna pekar det mesta på att matchen kommer att sluta på över 2.5 mål.

Jag spelar måttlig insats på över 2.5 mål och hoppas på ett 2-1 resultat till Internacional.

Cruzeiro – Corinthians
Mitt tips: X2
Insats: 4/10

Cruzeiro har inte den bästa form just nu, senast förlorade man hemma mot Atlético Mineiro med 3-0, på dom fem senaste har laget 1-0-4 och ligger på sextonde plats i tabellen.

Corinthians har spelat betydligt bättre och senast vann man hemma mot Sport med 4-3, laget avgjorde en jämn kamp i slutet på matchen och tog viktiga poäng.

På dom fem senaste har man nu 3-0-2 och ligger på sjätte plats i tabellen.

Cruzeiro är något nere efter att man förlorade Libertadores, ett resultat som kan ha gjort att Cruzeiro kommer att tappa lite mer i kommande matcher innan man reser sig.

Corinthians är stärkta efter senaste segern och laget har klart också den bästa dagsformen, att Cruzeiro är så pass stora favoriter som man är håller jag inte med om, jag tror detta kan bli en ganska jämn historia, jag tror matchen kan sluta med delad pott eller uddamåls vinst för Corinthians och finner därför ett visst värde i X2 här.

Spelet testas med måttlig insats.

Lycka till.