Dagen bjuder på mycket fotboll och jag lämnar det mesta åt andra att göra bedömningar på och koncentrerar mig på den Brasilianska ligan idag.

Atlético-PR – Internacional
Mitt tips: 2:a
Insats: 5/10

Atlético-PR åkte på en prakt förlust i senaste omgången när man förlorade borta mot Gremio med klara 4-1, man låg under med 3-1 redan i paus. På dom fem senaste har laget presterat 2-1-2 och man ligger nu på artonde plats i tabellen med 8 poäng.

Internacional toppar tabellen med 20 poäng, en poäng före Palmeiras som dock har spelat en match mer.
I senaste matchen vann Internacional borta mot Náutico med 2-0. På dom fem senaste har man nu 2-2-1, enda förlusten kom borta mot Flamengo i mitten på juni.

Atlético-PR saknar ett par spelare som kommer att märkas i denna match, forwarden Rafael Moura är avstängd, försvararna Antonio Carlos och Rafael Santos återhämtar sig från skador.

Förlusten i senaste matchen och skadeproblem kommer klart att hänga över Atlético-PR i denna match, Internacional är det bättre laget och har fortsatt fin form, nu har man dessutom en ypperlig chans att gå ifrån i toppen där Palmeiras jagar och alla poäng behövs för att öka avståndet.

Internacional ska ha en bra chans till att avgå med segern här idag och odds kring 2.40 smakar bra och testas med måttlig insats.

Lycka till.