Vi tar och synar Serie A idag, det är inte många omgångar kvar i Italien och liga ledaren Inter måste gå för full pott för att vara helt säkra.

Chievo – Inter
Mitt tips: 2:a
Insats: 3/10

Chievo har inte vunnit mycket senaste tiden, man lyckades dock spela 0-0 borta mot Roma i senaste matchen och det får väl ses som en klart godkänd match.

Man har blott en vinst på dom fem senaste, en vinst som kom borta mot Siena borta i mitten på april.

Man har nu raden 1-2-2 på dom fem senaste och laget ligger på 16 plats i tabellen med endast 5 poäng till godo från strecket.

Inter leder ligan med 7 poäng före Milan, det återstår 3 omgångar i Serie A och 7 poäng är inte helt säkert för Inter att gå på och behöver alla poäng man kan ta.

Man vann klart i senaste matchen med 2-0 hemma mot Lazio, dock åkte man överraskande på första förlusten på ett tag i matchen före det när man förlorade borta mot Napoli med 1-0.

Man har nu raden 2-2-1 på dom fem senaste.

I Chievo saknas en rad spelare, Stephen Makinwa, Fabio Moro, Francesco Scardina, Giuseppe Colucci, Antonio Langella och Giampiero Pinzi. Det är både skador och avstängningar.

Inter för klara sig utan Maicon, Nelson Rivas och Victor Obinna som är skadade, saknas kommer också Zlatan att göra som är avstängd.

Chievo är inte lättspelade hemma, dock har man inte världens bästa form för dagen och uppträder aningen ojämnt.

Inter har både formen och kapaciteten att vinna här trots bortaplan.

Man vet också vikten av att ta tre nya poäng för att utöka avståndet till Milan, det skiljer trots allt bara 7 poäng med tre omgångar kvar och allt kan hända i fotboll.

Jag litar på Inter idag och testar oddset med liten insats.

Lycka till.